Bach Bloesems

Uitleg Bach Bloesem

Wil je ook een remedie op maat voor jou of je dier? In een gezondheidscheck nemen we de Bach Bloesem ook mee voor het emotionele gedeelte.

Kies je liever voor alleen een Bach Bloesem is dit uiteraard ook mogelijk. Bij een Bach Bloesem op maat is het voordeel ten opzichte van de Rescue Remedy dat we echt iets gaan afstellen op het dier (of jezelf). Ik bied hier verschillende mogelijkheden voor aan.

  • Een Consult dan gaan we samen uitzoeken welke remedies er nodig zijn dmv een vragenlijst en een evt. telefonisch aanvullend consult. Bij dit consult is een flesje van 30ml inbegrepen incl. de verzendkosten binnen Nederland. Voor andere landen wordt een kleine aanvullende bijdrage gevraagd in de verzendkosten. Het consult is € 39,95
  • Vervolgflesjes zijn € 29,95 incl. een kort terugkoppelingsgesprek om te kijken of er aanpassingen gedaan moeten worden en incl. verzendkosten.
  • Je stelt het flesje volledig zelf samen en wij maken het flesje wat je wenst. De kosten voor het flesje bedragen € 15,00 excl. verzendkosten. Wij denken op geen enkele manier mee met de samenstelling of dosering.

Bestellen kun je hier: https://horsecorner.nl/product/bach-bloesem-consult-2/ Let op je gaat met deze link naar de webwinkel Horse Corner.