Quantum resonantie meting/ Petscanner

Bij “Lekker in je dierenvel” werk ik vanuit mijn passie om paarden en honden te ondersteunen in hun natuurlijke gezondheid. Ik geloof dat ieder dier uniek is en dat een holistische benadering het beste werkt. Daarom combineer ik de Quantum resonantie meting altijd met een gezondheidscheck of voercheck, zodat we een compleet beeld krijgen van de behoeften van jouw dier.

 Wanneer een meting?
Een Quantum resonantie meting kan nuttig zijn in de volgende situaties:

  • Bij klachten zoals jeuk, huidproblemen, spijsverteringsproblemen of vermoeidheid
  • Voor ondersteuning bij groei of ouderdom
  • Om de voeding te optimaliseren en tekorten in kaart te brengen
  • Als onderdeel van een preventieve check-up, om verstoringen vroegtijdig op te sporen

Hoe werkt de meting?
De meting duurt slechts 60 seconden en vindt meestal op afstand plaats. Door een plukje haar van jouw paard of hond naar mij op te sturen, kan ik de meting uitvoeren door het haar op de sensoren aan te sluiten. Dit is een volledig stressvrije methode die niet belastend is voor het dier. Mocht je gebruik willen maken van de meting op afstand, stuur dan eenvoudig een pluk haar op en ik ga aan de slag.

Wat wordt gemeten?
De Quantum resonantie meting geeft inzicht in diverse aspecten van het lichaam, zoals:

  • Spijsvertering
  • Lever en nieren
  • Bloedcirculatie
  • Het immuunsysteem
  • Huid en allergieën
  • Vitaminen, mineralen en sporenelementen

Deze inzichten helpen om een compleet overzicht te krijgen van de energetische balans van jouw dier, wat waardevolle informatie oplevert voor de gezondheidscheck en voercheck.

In dit filmpje zie je de PetScanner in actie tijdens een Quantum resonantie meting.
Hopelijk krijg je zo een duidelijker beeld van hoe de meting wordt uitgevoerd en hoe het proces eruitziet.

Ook voor preventieve zorg of als reguliere check up kan de meting met de petscan zeer waardevol zijn. Want het is toch ook fijn om problemen voor te zijn?

Deze metingen betekenen echter niet dat er geen reguliere zorg meer nodig is. Soms is het verstandig eerst je reguliere arts te raadplegen. Dit geldt zeker bij ernstige, acute klachten. Ook als ik tijdens het consult het nodig acht dat er reguliere medische zorg nodig is, zal ik je doorverwijzen naar collega’s. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het maken röntgenfoto’s, echografieën, bloedonderzoek, fysiotherapie, osteopathie of een bezoek aan een tandarts.

Bij de meting ga ik dieper op zoek naar het probleem. Als voorbeeld nemen we een dier dat veel jeuk heeft.  Vanuit het “normale’ oogpunt ga je de jeuk aanpakken. Bij de gezondheidscheck, de quantum resonantie meting en of voercheck ga ik uitzoeken waar de jeuk vandaan komt. Ligt dit bijvoorbeeld aan de voeding of is er een disbalans in de darmen of in de hormoonhuishouding. Deze metingen bieden geen snelle kant en klaar oplossing, maar wel een duurzame kijk op het dier. Om deze reden adviseer ik dan ook om gelijk de herhalingscheck mee te bestellen. Op deze manier krijg je niet 6 weken begeleiding, maar 12- 16 weken begeleiding.

Hoe gaat de meting in zijn werk?

Bij “Lekker in je dierenvel” zijn er twee opties voor de Quantum resonantie meting.

Optie 1: Quantum resonantie meting in combinatie met een gezondheidscheck

  1. Gezondheidscheck:
    Zodra je de gezondheidscheck met de Quantum resonantie meting hebt besteld, ontvang je zo snel mogelijk een bericht via WhatsApp met de informatie die ik nodig heb. Dit zijn recente foto’s van jouw dier, informatie over de voeding, water, en eventuele supplementen. Daarnaast vraag ik om enkele gegevens van jouw dier. Ik houd bewust de informatie vooraf beperkt, zodat ik blanco en objectief aan de gezondheidscheck kan beginnen.
  2. Planning en meting:
    Zodra ik de foto’s en gegevens heb ontvangen, plan ik jouw dier binnen een week in. Als dit anders is, laat ik het je weten. De meting voer ik op een rustig moment uit, wanneer ik voel dat zowel het dier als ikzelf klaar zijn. De meting verloopt volledig via de foto, en je hoeft als eigenaar niet aanwezig te zijn.
  3. Haarmonster opsturen:
    Nadat je de benodigde gegevens via WhatsApp hebt gestuurd, stuur je een pluk haar op, afkomstig van de vacht, manen of staart. Dit haar moet uitgetrokken of gevallen zijn, en ter grootte van ongeveer twee, twee euromunten
  4. Analyse en consult:
    Na de gezondheidscheck ga ik direct verder met de Quantum resonantie meting. Zodra beide metingen voltooid zijn, analyseer ik de resultaten en stel ik een plan van aanpak op. Daarna volgt een telefonisch consult om alles te bespreken en het plan af te stemmen op de behoeften van jouw dier.
  5. Herhaalconsult (optioneel):
    Na de eerste set metingen is er de mogelijkheid voor een herhaalconsult. Dit is een extra optie die niet verplicht is, maar wordt aanbevolen voor dieren met klachten of symptomen. Bij deze herhaalmeting van de gezondheidscheck worden de vorderingen beoordeeld na 6-8 weken, gevolgd door de Quantum resonantie meting na 3-4 maanden. Dit helpt ons om eventuele veranderingen in de gezondheid van jouw dier tijdig op te merken en aan te pakken.

Optie 2: Voercheck in combinatie met de Quantum Resonantie Meting

  1. Je ontvangt van mij zsm na de bestelling een vragenlijst met vragen over jouw hond of paard, inclusief wat je precies voert, maar ook over de gezondheid, huisvesting en eventuele problemen. Zodra je de vragenlijst hebt ingevuld, vraag ik je deze via WhatsApp of email terug te sturen, aangevuld met een paar recente foto’s van jouw dier. Het is belangrijk dat de vragenlijst voor iedere hond of paard apart wordt ingevuld, omdat ik echt voor jouw unieke dier ga kijken. (Wil je een voercheck voor meerdere dieren uit je huishouden, stuur mij dan even een bericht. Graag maak ik een leuke aanbieding speciaal voor jou!)
  2. Nu ga ik de gegevens uit de vragenlijst analyseren. (de voerbehoefte).
  3. Dan ga ik de Quantum resonantie meting doen.  De meting wordt uitgevoerd op afstand met een pluk haar ter grootte van twee, twee euro munten, die je naar mij opstuurt. Dit zal ik binnen een week doen, nadat ik alle benodigde informatie heb ontvangen.
  4. Daarna ga ik het huidige voer verder analyseren. Wat zijn de ingrediënten en zijn deze goed opneembaar? En ga ik het verslag van de meting met de Petscanner hier aan toe voegen. Van dit alles maak ik een duidelijk verslag met mijn feedback.
  5. Dit verslag stuur ik per e-mail op, en vervolgens maken we een belafspraak om alles rustig te bespreken. Zo kan ik ook eventuele vragen beantwoorden.
  6. Als laatste stap bekijken we of dit voldoende is of dat er een vervolgtraject nodig is. Mocht er een vervolgtraject nodig zijn omdat je hond of paard meerdere problemen heeft die niet simpel op te lossen zijn, dan stemmen we dit samen af. Je bent nergens toe verplicht.

De voercheck maak ik alleen voor kant-en-klaar voer. Dit kan een brok zijn, maar ook gestoomd vlees, blik of KVV. Voor zelfgemaakte vers voedingen verwijs ik je door naar een voedingsadviestraject. Voor meer informatie over dit traject en de kosten, stuur mij een e-mail of een WhatsApp.

 

Een voorbeeld van de resultaten die we ontvangen uit de Petscan-meting. Dit geeft inzicht in de gezondheid van jouw dier en helpt bij het opstellen van een passend advies.

Een persoonlijke aanpak
Voor mij is ieder dier bijzonder, en daarom werk ik graag nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat jouw paard of hond zich optimaal voelt. Het advies dat volgt uit de metingen en de gezondheidscheck is altijd op maat, specifiek afgestemd op de unieke situatie van jouw dier. Hierbij houd ik rekening met de behoeften en omstandigheden van jouw hond of paard, zodat we samen kunnen werken aan het beste resultaat.

Hoewel ik mijn uiterste best doe om jou en je dier zo goed mogelijk te begeleiden, blijf jij als eigenaar altijd verantwoordelijk voor de gezondheid van je dier. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor de communicatie met mij, het volgen van het adviesplan, en indien nodig, het raadplegen van een dierenarts. Mijn adviezen zijn een aanvulling op reguliere zorg en vervangen deze niet. Samen zorgen we ervoor dat jouw dier de best mogelijke zorg krijgt!

Belangrijk:
De Quantum resonantie meting is een waardevolle aanvulling op de zorg voor jouw dier, maar vervangt geen diagnose of behandeling door een dierenarts.

Let op het volgende!

Ik ben geen dierenarts en stel om die reden dan ook geen diagnoses. Je krijgt wel een advies voor eventuele supplementen, voeding en of het zeer verstandig is een specialist te bezoeken. Uiteraard vertel ik jou ook welke dingen mij zijn opgevallen tijdens het doormeten. Deze mogen echter nooit als diagnose gezien worden!

Je blijft echter ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de gezondheidstoestand van het dier, hiervoor kan ik dan ook niet aansprakelijk worden gesteld. Hiermee ga je automatisch akkoord bij de aanschaf van de gezondheidscheck, de voercheck en of de Quantum resonantie meting.

Na de meting vind ik het fijn om op de hoogte gehouden te worden over jouw dier, zodat ik jouw dier zo goed mogelijk kan begeleiden en daarmee ook kan helpen.  Ik heb het motto:  liever een keer te veel contact dan een keer te weinig. Dit zal ik je verder aan de telefoon uitleggen tijdens het bespreken van de bevindingen.

Denk jij nu, dit wil ik!

Ik zou graag meer willen weten over hoe het met mijn dier gaat of wil je graag weten of jouw dier het eens is met de voeding en/ of supplementen die je geeft?