Webinars

Hieronder volgen webinars die ik heb gemaakt. Hier zullen af en toe nieuwe webinars verschijnen. 

Angst bij honden (Vuurwerk)

Tijdens dit webinar leg ik je angst bij honden uit. Ik deel mijn ervaringen met verschillende middelen, en geef advies over maatregelen die jouw hond kunnen ondersteunen tijdens deze angstige periode. Voor het webinar wordt je doorverwezen naar een andere website.

De kosten voor dit webinar zijn 6 euro en gaan volledig naar Bokalspeurhonden hulp bij vermiste dieren en mensen.

Ziekte van Lyme

Gedurende dit webinar vertel ik je wat de ziekte van Lyme inhoud. Ik deel voorbeelden van klanten, op welke manieren kun jij of je dier de ziekte van Lyme krijgen en hoe dit te voorkomen. Tevens kijken we naar het ondersteunen van het lichaam bij de ziekte van Lyme. Voor het webinar wordt je doorverwezen naar een andere website.

De kosten voor dit webinar zijn 10 euro

SuperFit Horse

Wil jij meer leren over voeding voor paarden? Tijdens dit webinar vertel ik je meer over SuperFit Horse en tevens hoe jezelf naar een etiket kan kijken om de inhoud van het voer te beoordelen. Verder gaan we in op Soja, Gmo en bietenpulp.

Dit webinar is gratis, je wordt doorgestuurd naar een andere website.

HippoKing

Wil jij weten wat de producten van HippoKing zijn? Tijdens dit webinar vertel ik je hierover. HippoKing zijn verzorgings producten voor paarden. Deze lijn is ontworpen door een hoefsmid uit Belgie en een Herborist. Speciaal voor als jij jouw paard op een natuurlijke manier van buitenaf wil ondersteunen. Ik sta volledig achter de producten van HippoKing en intussen heb ik deze lijn producten over gekocht, omdat de vorige eigenaar ermee wilde stoppen.

Dit webinar is gratis, je wordt doorgestuurd naar een andere website.