Voercheck Hond

De kosten voor een voercheck zijn € 59,00 hiervoor krijg je een uitgebreid verslag over de huidige voeding van je hond, en aantal tips voor eventuele aanpassingen. Wil je de voercheck bestellen klik dan op de link je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van Horse Corner.

https://horsecorner.nl/product/voercheck-op-maat-hond/

Let op het volgende!

Ik ben geen arts en stel om die reden dan ook geen diagnose. Je krijgt wel een advies voor eventuele supplementen,  voeding en of het zeer verstandig is een specialist te bezoeken. Uiteraard vertel ik je ook welke dingen zijn opgevallen tijdens het analyseren van het vragenformulier, deze mogen echter nooit als diagnose gezien worden.

Je blijft echter ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de gezondheidstoestand je dier, hiervoor kan ik dan ook niet aansprakelijk worden gesteld. Door betaling van dit artikel gaat u hiermee akkoord.

Wel vind ik het zeer prettig om op de hoogte gehouden te worden van de toestand. En heb ik het motto liever een keer te veel contact dan een keer te weinig. Dit zal ik je verder aan de telefoon uitleggen tijdens het bespreken van de bevindingen.

Heb je verder nog vragen verneem ik dit graag.