Bach Bloesem consult

Herken jij je dier in de volgende punten?

Je hond blaft vaak als hij alleen thuis moet blijven of je loopt met een onzekere hond buiten te wandelen en merkt dat de onzekerheid steeds erger wordt. Of je dier is net verhuisd en heeft hier veel stress van? Het maatje van jouw dier is overleden of verhuisd en je merkt dat jouw dier dit maatje mist? Een emotionele disbalans kan voor veel problemen zorgen, ook met de fysieke gezondheid van jouw dier. Met het Bach Bloesem consult gaan we deze disbalans weer proberen te herstellen, om jouw dier weer lekker in zijn vel te laten zitten.

Wil jij ook een dier dat ontspannen en rustig is?

Het verhaal van de Bach Bloesems

Het systeem van bloesems werd in de jaren 30 van de vorige eeuw ontwikkeld door Edward Bach, een bacterioloog, arts en patholoog, die geloofde dat emotioneel welzijn de sleutel is naar algeheel welzijn.
Gedurende zijn leven onderzocht hij het gebruik van bloemen en planten om op een eenvoudige, natuurlijke manier emotionele balans te vinden.
Uiteindelijk richtte hij het Bach Centre op in Oxfordshire in Engeland, waar hij de bloesems verder ontwikkelde tot wat ze vandaag de dag zijn.

 Er zijn 38 bloesemessenties gemaakt van een verscheidenheid aan bloesems, wilde planten en struiken. Elke essentie heeft betrekking op een specifieke emotie die iedereen van tijd tot tijd kan ervaren.  Daarnaast heb je nog de Rescue remedy dit is een kant en klaar mix voor de eerste schok/ trauma. Met de Rescue werk ik wel maar alleen als E.H.B.O middel. Het consult is erop gericht om met de 38 remedies aan de slag te gaan.

Het huis van Dr. Bach

Wat houdt een Bach Bloesem consult in?

Bij het consult ga ik kijken waar de emotionele disbalans zit. Dit gaan we doen door een aantal vragen door te nemen die betrekking hebben op jouw dier. Dit kan via een telefonisch consult.

Na dit telefonische consult maak ik een overzicht. Vanuit deze gegevens kan ik de juiste Bach Bloesems selecteren. Ik maak speciaal voor jouw dier een op maat gemaakte mix. Ik heb geen standaard mixen, omdat ik vind dat ieder dier zijn eigen unieke mix moet gebruiken. Je kan bijv. wel een flesje voor angst maken, maar ik wil graag uitzoeken met jou als eigenaar wat bij jouw dier van toepassing is. Belangrijk om te weten is  bijvoorbeeld hoe de angst ontstaan is. Iedere angst vraagt een unieke benadering. Hierdoor kan de samenstelling van de angstmix variëren.

 Ook het traject wat volgt is niet tijdgebonden. Samen kijken wij wat jouw dier nodig heeft. Voor sommige dieren zal het een korter traject zijn van zo’n 6 weken. Bij dieper liggende problemen kan het wel een half jaar duren.

Dit krijg je bij het Bach Bloesem consult voor € 35,00:

  • Vragenlijst
  • Telefonisch consult uitgebreid
  • 1 flesje op maat gemaakte Bach Bloesem (excl. Verzendkosten)
  • 6 weken begeleiding

Dit krijg je bij het herhalingsconsult voor € 25,00:

  • Telefonisch consult 
  • 1 flesje op maat gemaakte Bach Bloesem (excl. Verzendkosten)
  • 6 weken begeleiding

Wil jij samen gaan kijken hoe ik jouw dier op een unieke wijze weer lekker in het mentale dierenvel kan laten zitten?

Plan dan nu een telefonisch consult in. Zodra de betaling is ontvangen, stuur ik je een Whatsapp om een telefonisch consult in te plannen. (Mocht je geen Whatsapp hebben, bel of mail ik je om een afspraak in te plannen)